archívum

 

EREDMÉNYEK

TABELLA

csapatok

A 2010/2011-ES BAJNOKI ÉVAD HÍREI

MEGTÖRTÉNT A KORONÁZÁS

A csapat tagjai a hőn áhított trófea mellé egy-egy adidas táskát is hazavihettek.

a deportivo a bajnok!

Rendkívül izgalmas volt az idei négyes döntő, sajnos egy nagyon súlyos sportszerűtlenség beárnyékolta, ám ez nem veheti el tőlünk a döntő mérkőzés izgalmainak élményét, melynek végén a DEPOTIVO NYAKONRÚGLAK örülhetett és lett bajnok.

DEPORTIVO NYAKONRÚGLAK

Slenner Roland, Valóczki Roland, Elszaszer Ákos, Nguyen Trung Hieu, Osvalda Róbert, Haluska József

VERSENYBÍRÓSÁGI HATÁROZAT

2012. április 10-én összeült a versenybíróság, hogy a NONAME csapatának sportszerűtlensége ügyében határozatot hozzon.

A határozat értelmében a NONAME csapatának tagjai (Sipos Roland, Gábor Constantin, Tölgyesi Dávid és Varjasi Sándor) soha többé nem léphetnek pályára a Z-LIGA mérkőzésein sem egy csapatban, sem külön. Sorozatos sportszerűtlenségeik miatt nevüket töröljük a vándorkupáról is, melyre minden évben a bajnokok nevét szoktuk felvésni.

VERSENYBÍRÓSÁGI HATÁROZAT

2012. március 22-én összeült a versenybíróság, hogy határozatot hozzon. Az ülés tárgya a NONAME csapatát érintette, akik a közel 10 éve nagy becsben tartott kupát nem hajlandók visszaszolgáltatni a versenybíróság részére.
A határozat értelmében a NONAME csapatát (Sipos Roland, Gábor Constantin, Tölgyesi Dávid és Varjasi Sándor), abban az esetben, ha 2012. március 30-ig nem szolgáltatják vissza a trófeát, örökre kizárjuk a küzdelmekből, a csapat játékosai semmilyen labdarúgó rendezvényünkön nem léphetnek többet pályára.
Ez az idei idei kiírásban úgy nézne ki, hogy a Noname csapata helyett az alapszakaszban legjobb helyezést elért, de a négyes döntőbe be nem jutott csapat fog szerepelni (Farmerek).

MEGVAN A LEGJOB NÉGY

A legjobb négy közé jutásért voltak sima mérkőzések és olyanok is, amelyeket még sokáig emlegetni fogunk. Végül a tavalyi bajnok Noname, a trónkövetelő Deportivo, az örökös bajnok Reálmargit és újoncként a legjobb négy között a Hooligans játszik a Zrínyi-héten.

KIALAKULT A LEGJOBB NYOLC MEZŐNYE

Nem született meglepetés a legjobb nyolc közé jutásért játszott meccseken, az esélyesebb csapatok jutottak tovább, ahol a legjobb négy kiemelt várja a továbbjutott csapatokat.

VÉGET ÉRT AZ ALAPSZAKASZ

Annak ellenére, hogy a Depor kétszer is kikapott az utolsó játéknapon, megőrizte első helyét, megnyerve ezzel az alapszakaszt. A rájátszás első forulójában a legjobb négy csapat pihenőt kap, az 5-12. helyezettek pedig összecsapnak a legjobb nyolc közé jutásért.

FÉLIDŐBEN A FARMEREK AZ ÉLEN

A pénteki fordulóban döntetlen született a "spanyol" rangadón. A Farmerek botlása ellenére féltávnál a tabella élén vannak, de a mezőny rendkívül kiegyensúlyozott, nehéz megtippelni, ki hol fog végezni a rájátszás előtt, ugyanis a tabellát az egymás elleni eredmények nagyon megkavarhatják.

VERSENYBÍRÓSÁGI HATÁROZAT

A Liga versenybírósága úgy határozott, hogy Fodor Lászlót, a Bulldogs csapat tagját sportszerűtlen viselkedése miatt 5 meccsre eltiltja, melyből 1 letöltendő, 4 pedig felfüggesztett. Ez azt jelenti, hogy a következő mérkőzésen nem játszhat és ha legközelebb fegyelmi vétséget követ el, automatikusan jár a maradék 4 meccses eltiltás.

Kérjük a sportszerűtlen, sportemberhez méltatlan viselkedés mellőzését a verseny során.

ELKEZDŐDÖTT

Beindult a Z-LIGA 10. évadja, innentl minden pénteken meccs van. A meccsek beosztása megtekinthető a "Program" menüpontban.

Z-LIGA - AZ ELSŐ NAPTÓL LEHET NEVEZNI!

A 2011/2012-es tanévben elindul a Z-LIGA 10. évadja, melyre folyamatosan várjuk a nevezéseket szeptember 1-től. A nevezés szabályai nem változtak: minimum 4 fős csapatok (lehetőleg több) alakulhatnak, nem kötelező egy osztályból, ám a résztvevők csak zrínyisek, vagy engedéllyel ex-zrínyisek lehetnek. Nevezni a nevezési lap letöltésével és kitöltésével lehet (ld. jobbra).