köszöntünk a Z-LIGA oldalán!

 

A BRAZZER AZ IDEI BAJNOK!
KIALAKULT A SZUPERDÖNTŐ MEZŐNYE

A final fourba a Brazzers, a VS Ők mellett az L.S.T. és a Drink Team jutott be. Gratulálok a 9.NY csapatának is, rendkívül szimpatikusak voltak végig, fair play díjat érdemelnek. Az elődöntők párosítása: Brazzers - Dream Team VS Ők - L.S.T. A vesztesek a bronzéremért, a győztesek a kupáért és a felszerelésért játszanak.

rÁJÁTSZÁS

Február 9-én indulnak újra a küzdelmek. A 9 csapat 3 csoportra oszlik: felső, középső és alsó ház. Minden pénteken két mérkőzést játszanak a csapatok a hármas csoportokból az első feljut (kivéve a felső ház), a 2. marad a csoportjában, a harmadik kiesik az eggyel lejjebb lévő csoportba (kivéve az alsó ház). Minden forduló végén megnézzük a helyezési számokat és végén a 4 legkevesebbel rendelkező játssza a szuperdöntőt (Final4) 1-4, 2-3 beosztásban, majd a győztesek játsszák a döntőt, a vesztesek a bronzmeccset.

A bajnokság végén a helyezettek érmet kapnak, a győztes elhódítja a kupát és a trófea mellé csapatpólót is kap (rajta a csapat nevével, tetszőleges mezszámmal és "2018 Z-LIGA BAJNOKA" felirattal.

A meccseket továbbra is 4:4-ben játsszuk, 2x6 perces játékidővel.

inDUL A 16. Z-LIGA

Október 13-án megkezdődnek a küzdelmek. Sorsolás a PROGRAM menüpontban.

FACEBOOK CSOPORT ITT. >>