köszöntünk a Z-LIGA oldalán!

 

EREDMÉNYEK

TABELLA

csapatok

A 2012/2013-AS BAJNOKI ÉVAD HÍREI

A 4 JÓBARÁT ÉS GRESKÓ AZ ÚJ BAJNOK

Ismét hatalmas csatát hozott a négyes döntő, ahol az A 4 Jóbarát és Greskó diadalmaskodott, így ismét új név került fel a kupára.

KIALAKULT A VÉGSŐ NÉGYES

Már csak a négyes döntő van hátra az idei Z-LIGA-ből, melyet a hagyományoknak megfelelően a Zrínyi-héten fogunk megrendezni. A döntőbe az alapszakasz győztes FARMEREK, a KARAKÁN KLÁN, az A 4 JÓBARÁT ÉS GRESKÓ, valamint a MENEKÜLÉSI ÚTVONAL jutott be.

A FARMEREK CSAPATA AZ ALAPSZAKASZ GYŐZTESE

A idei bajnokság alapszakasza lezárult, melynek végén a Farmerek csapata végzett az élen, mondhatni kisbajnok lett. Természetesen ez az első helyezés még csak képletes, a bajnokságnak még messze nincs vége, következik a rájátszás első szakasza, ahol a legjobb 8 csapat két csoportra oszlik és a csoporton belül megmérkőznek egymással, majd a csoportok végeredménye után egy keresztbejátszással dől el, hogy ki jut a FINAL FOUR mezőnyébe.

A csoport

(1) Farmerek

(4) Karakán klán

(5) A 4 Jóbarát és Greskó

(8) Nekem8

B csoport

(2) Replay

(3) Sehol SE

(6) Last Chance

(7) Menekülési útvonal

 

A csoportkör után:

A1-B4; B1-A4; A2-B3; B2-A3

A győztesek jutnak a FINAL FOUR-ba, kivéve a Replay, de az játékukra mindenképen számítunk.

VERSENYBÍRÓSÁGI KÖZLEMÉY

A Versenybíróság felhívja a Farmerek és a Last chance csapatok tagjainak figyelmét a sportszerű játékra és az ellenfél tiszteletére. Amennyiben a jövőben hasonló hozzáállást tapasztal, az egész csapatot érintő büntetést foganatosít. Greskó Gábort figyelmeztetésben részesíti!

APA KEZDŐDIK!

Egy ilyen BL-rajt után már csak egy dolgot vár a nagyvilág: kezdődjön a Z-LIGA. Az előmérkőzést már lejátszották, ahol a Real Madrid 3-2-re verte a Manchester Cityt, megadva az alaphangot a bajnokságnak. Friss hír, hogy 12 év után először úgy néz ki, hogy a Reálmargit játékosai nem kaptak sportorvosi engedélyt, így ők várhatóan később csatlakoznak.

A KÖVETKEZŐ CSAPATOK NEVEZÉSÉT FOGADTA EL A VERSENYBÍRÓSÁG: Rózsaszín Párducok, Barcelona/A, Barcelona/B, Favágók, Farmerek, Temetkezési Vállalat, A 4 jóbarát és Greskó, Karakán Klán, Menekülési Útvonal, Nekem8, Sehol SE, Replay.

Z-LIGA - AZ ELSŐ NAPTÓL LEHET NEVEZNI!

A 2012/2013-as tanévben elindul a Z-LIGA 11. évadja, melyre folyamatosan várjuk a nevezéseket szeptember 1-től. A nevezés szabályai nem változtak: minimum 4 fős csapatok (lehetőleg több) alakulhatnak, nem kötelező egy osztályból, ám a résztvevők csak zrínyisek, vagy engedéllyel ex-zrínyisek lehetnek. Nevezni a nevezési lap letöltésével és kitöltésével lehet (ld. jobbra).