köszöntünk a Z-LIGA oldalán!

 

EREDMÉNYEK

TABELLA

csapatok

A 2013/2014-ES BAJNOKI ÉVAD HÍREI

a farmerek a bajnok

 

KIALAKULT A FINAL4 MEZŐNYE

A Zrínyi héten újra összecsapnak a kupáért az arra érdemesek. Az In Team, Pejhedző bajusz, Brazil gépsor, Farmerek quartett jutott a legjobb 4 közé legjobb négy csapat közé.

Sajnos a rájátszás idén sem volt mentes sportszerűtlen megnyilvánulásért, melynek köszönhetően a Versenybíróság Fodor Lászlót, Greskó Gábort és Bene Dánielt a labdarúgó bajnokságon való részvételtől örökre eltiltja!

KÖVETKEZIK A KÖZÉPSZAKASZ

A bajnokság középszakasza egy fordulóból áll, itt dől el, hogy ki jut a legjobb nyolc csapat közé. Az alapszakasz első 4 helyezettje már bent van, az 5-12. helyezettek pedig megküzdenek a 8 közé jutásért, ahová még a maradék négy hely kiadó. Párosítás a programok menüpontban.

vÉget Ért az alapszakasZ

Új alapszakaszgyőztest avattunk. A bajnokság viszonylag szorosan alakul, az első szakaszt a Brazil gépsor csapata nyerte, ő várja legkedvezőbb pozícióból a rájátszást, melynek módjáról hamarosan mindenkit tájékoztatunk.

VERSENYBÍRÓSÁG TÁJÉKOZTATÁSA

A Z-LIGA versenybírósága Greskó Gábort és Farkas Balázst a Fegyelmi Bizottság sportszerűtlen viselkedésükért figyelmezteti!

KEZDŐDIK

Pénteken kezdődik a Z-LIGA, kérek minden csapatot, hogy 13 órakor jelenjen meg a központi stadionban (terem)! Természetesen akinek hatodik órája is van, az 14 órától játszik. Amelyik csapat nem szeretne jelzőtrikóban játszani, hozzon magával egyszínű trikót!

Mindenkinek sok sikert kíván a szervező csapat!