EBÉDBEFIZETÉS

2023. február hónapra 2023. január 20. és 23-án. Készpénzes befizetés kizárólag csak ezeken a napokon, de átutalással történő ebédbefizetéshez a számla átvétele más napokon is lehetséges. Kérünk minden étkezést igénylőt, hogy mindenképpen jelezze az étkezési szándékot, és az átutalásos/kp-s számlát kérje el a gazdasági irodában.

20 nap – 8052 Ft; 50% - 4026 Ft

Március 1-jével megváltozik az étkezés fizetésének rendje. Most már elsődlegesen csak bankkártyás fizetést fogadnak el, a kp-s fizetés teljesen megszűnik. A tájékoztató levél megtekinthető itt. >>

 

2022. szeptemberi étkezéshez információk

Mint eddig minden tanévben, most is nyilatkozni kell a szülőknek az étkezéssel kapcsolatban. Minden étkezni kívánó diák szülőjének ki kell tölteni az „Igénylőlap 2021_2022-es tanév” és a „hozzájáruló nyilatkozat” megnevezésű dokumentumokat.

Aki valamilyen kedvezményre jogosult annak a "Nyilatkozat kedvezményes étkezéshez" nyomtatványt kell kitöltenie.

Ha diétás étkezést szeretnének igényelni, ahhoz a csatolt „Adatlap diétás étkezés igényléséhez” megnevezésű nyomtatványon kívül szakorvosi igazolást is hozni kell.

Kitöltött nyomtatványokat kérem, hogy a gazdasagi@zmg.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjenek, illetve papír alapon az étkezés befizetésekor (a tankönyvátvétel napján) kérem a gazdasági irodába leadni.

Az étkezési számlánál kérhető átutalásos, készpénzes és bankkártyás fizetés is. Bankkártyás fizetés menete, illetve szülői információ alább megtekinthető. Ezt a fizetési módod csak akkor lehet választani, ha az eddigi tranzakciók egyenlege 0, tehát nem lehet sem tartozás sem túlfizetés sem az eddig igénybe vett étkezések során. Kérjük, hogy ha valaki ezt a fizetési módot választja és már étkezett a gyermeke valamikor a gimnáziumban, akkor vegye fel a kapcsolatot a gazdasagi@zmg.hu e-mail címen Bakosi Valériával és egyeztessen az egyenleggel kapcsolatban.

Az Étkezési Szolgáltató kérése szerint az aktuális hónap befizetésénél mostantól csak 1 nap adható meg készpénzes fizetésre, erre a dátumra mindenképpen figyelni kell. A befizetés napja a weboldalon megtalálható lesz.

Az alábbi nyilatkozatokból mindenkinek, aki étkezni szeretne, ki kell tölteni az igénylőlapot és az adatkezelési nyilatkozatot.

Adatkezelési nyilatkozat. >>

Igénylőlap. >>

Adatlap diétás étkezés igényléséhez. >>

Nyilatkozat kedvezményes étkezéshez. >>

Nyilatkozat átutalással fizető szülők részére. >>

Bankkártyás fizetés tájékoztató. >>

További információk: www.eszgsz.hu

Aki 50, illetve 100%-os étkezési kedvezményre jogosult, kérjük, hogy az azt igazoló dokumentumokat, valamint a letölthető nyilatkozatot is hozza magával.

Aki átutalással szeretne fizetni, előtte kérjük egyeztessen telefonon a gazdasági irodával. Átutalásnál a megjegyzésben a szokásos szöveg kell: gyermek neve/osztálya/ZMG (iskola rövidítése).

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az ebéd lemondására egy nappal előtte délelőtt 9 óráig van lehetőség!

 

VÁLTOZÁS AZ EBÉDBEFIZETÉS RENDJÉBEN

Kedves Szülők!

2017. január 1-től az étkeztetési feladatokat a GGSZ-től az ÉSZGSZ (Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet) veszi át. Ennek tükrében az ebédbefizetés 2017 januárjára vonatkozóan változni fog.

2016 decemberében már nem lesz mód sem készpénzes sem átutalásos fizetésre a 2017 januárra szóló ebédmegrendelésre.

A 2017 januárjára történő megrendelés a következőképpen zajlik: Alább megtalálható egy szándéknyilatkozat az ebédmegrendelésre vonatkozóan, melynek alapján megrendelhetik a januári ebédet utólagos januári fizetéssel. Kérjük, hogy a szándéknyilatkozatokat legkésőbb 2016. december 20-ig juttassák el a gazdasági irodába, vagy e-mail-ben küldjék át az ebédlemondásokat kezelő felületre (ahol van rá mód).

A későbbiekben természetesen újra lesz mód az átutalásos illetve készpénzes befizetésre, melynek pontos információi később kerülnek fel a honlapra.

Megértésüket köszönjük!

Szándéknyilatkozat itt. >>